Валути

Конвертирането на валутни салда е лесно и ефективно

Мулти-валутни сметки

Ние предлагаме ефективни мулти-валутни сметки към всички наши индивидуални, корпоративни и институционални клиенти. Можете да депозирате една валута и да си купите акции в друга валута. Можете да конвертирате валутни баланси в профила си на много ефективни условия и много лесно.

Как работи? Може би сте започнали с нас чрез депозиране на известно количество полски злоти в профила си и сте си купили някои полски акции. Впоследствие може да видите възможност да инвестирате в акция, търгувана в USD на NASDAQ. Когато продавате Вашата полска акция, стойността на продажбата ще се появи във Вашия паричен баланс в PLN. Той е на разположение веднага да търгувате с него във всяка друга валута, която искате . Просто поставете поръчка за покупка на USD акцията, която сте си избрали. Не е нужно да конвертирате PLN в USD преди това - можете, но не е задължително. Може би не сте сигурни дали поръчката ще бъде изпълнена и колко USD точно ще ви трябват. За да разреши Вашата поръчка, нашата система ще изчислява автоматично дали Вашият баланс в PLN е достатъчен, дори да е в друга валута. Когато сделката се изпълни, Вие все още ще виждате в профила си положителен баланс в PLN (от продажбата на полската акция) и отрицателно салдо в USD (това е сумата, която трябва да се плати за покупката на Американската акция). Зависи от Вас да решите в кой момент между сделката и датата на сетълмент искате да конвертирате PLN в USD. За да направите това, просто поставете поръчка за покупка на USD срещу PLN от същия търговски екран. Поръчката ще  достигне до нас незабавно и ние ще я изпълним ръчно обикновено в рамките на една минута. Ако не конвертирате Вашите пари преди датата на сетълмент, ние ще ги превалутираме автоматично в долари по валутния курс към момента. Валутните курсове, които прилагаме и в двата случая са взети от един и същ източник - пазара. Спредовете между курс купува и курс продава са тези, които ще видите на Infront, Bloomberg или друга система за пазарни данни. Ние изпълняваме превалутирането Ви на този курс и Ви начисляваме малка комисиона.

 

STP изпълнение за FX на марджин

FX търговия на марджин

Предлагаме и търговия с валутни двойки (Договори за Разлика върху цената на валутите), или на класическата FX търговия на марджин, използвайки най-широко използваната Meta Trader 4 платформа;

На маржин FX прилагаме и модела на директна обработка (STP). Ние препращаме поръчките Ви към пазара и начисляваме малка комисионна. Ние нямаме конфликт на интереси с нашите клиенти, търгувайки във валута срещу Вас; това се отнася както за FX търговия на маржин, така и за и превалутиране на действителните наличности на валута във Вашите сметки при нас.