Защо ICM

Правилната комбинация между местни взаимоотношения и глобален достъп

Достъп до местни и международни пазари

ICM е местен брокер на полската и българската фондова борса. Ние предлагаме пълен набор от брокерски услуги за тези пазари, включително проучвания, пазарна информация и мнение за различни акции.

Освен това имаме директен достъп до основните пазари в Европа и САЩ, както и до по-малки, но много динамични пазари като Турция и Румъния.

Можете да заредите вашата сметка при нас в различни валути, да ги конвертирате по пазарни курсове, и да търгувате акции и други финансови инструменти в множество валути.

Нещо повече, клиентите могат да търгуват на всички пазари, включително местни като Варшава и София, от един и същ екран и от една и съща сметка.

Това Ви позволява да се възползвате от по-широк кръг от възможности извън местния пазар много лесно, без излишни затруднения.

 

Надеждни инструменти за търговия за трейдъри и инвеститори - десктоп, уеб, мобилни

Трейдинг технологии

Ние Ви даваме цялата гама от инструменти за търговия от Infront - водещ доставчик на пазарна информация и трейдинг технологии. Можете да избирате в зависимост от вашите нужди между:

  • Infront Trader Pro. Десктоп решение с пълен набор от усъвършенствани възможности за търговия, като алгоритми, клик търговия,баскет търговия и т.н.
  • Infront WebTrader. Уеб-базирано решение с интуитивни и лесни за разбиране функции, достъпни за вас от всеки компютър. Интеркапитал Маркетс е сред първите брокери, имащи възможност да приложат настоящия нов продукт от Infront.
  • Infront Mobile Trader. Наличен за iPhone и iPad, Android и Blackberry 10 устройства, за да можете да следите пазарите, да проверявате вашия портфейл и да търгувате в движение.

 

По-добро качество на изпълнение на поръчката, предоставено всеки ден

Най-добро изпълнение

Интеркапитал Маркетс използва партньор за изпълнение на повечето чужди пазари, които не само обработва поръчките Ви само като представители (не търгуват срещу собствената си балансова книга или срещу други клиентски нареждания), но също така специализират в предоставянето на най-добро изпълнение в днешния модерен пазар. Използвайки собствена Smart Order Routing System, нашият партньор постоянно предоставя по-добро изпълнение на своите предимно институционални клиенти в Европа.

Повечето брокери, особено в по-малките пазари в Източна Европа, изпращат Вашите нареждания на един брокер и клиентите обикновено не знаят какви са политиките за изпълнение на нареждания на този брокер. Много често брокерите изпълняват поръчките си срещу собствената си балансова книга, срещу други клиентски нареждания, или ги изпращат на места за търговия, където е по-евтино за тях да се изпълни, но цените не винаги са най-добрите за Вас.

 

Разходи, които са ниски, прозрачни и лесни за разбиране

Разходи

ICM има много лесна за разбиране структура на комисиони. Ние прилагаме същата ниска комисиона за повечето търгуеми пазари. Много клиенти се въздържат от инвестиране на други пазари, различни от местните, защото обикновено брокерските комисионни са по-високи. Също така, много брокери имат прекалено сложни тарифи, с различни комисиони за всеки чуждестранен пазар.

Чрез ICM, комисионите върху сделки на фондовия пазар могат да бъдат едва 0,12% за повечето пазари - Полша, САЩ, Германия, Франция, Великобритания, скандинавските пазари, както и останалата част от Западна Европа.

По този начин получавате не само едни и същи инструменти за търговия и една и съща сметка, но и едни и същи разходи за повечето чужди пазари, както и за вашия местен пазар.

 

Освен брокер, ние сме и попечител за Вашите активи

Отделени клиентски пари и активи

С ICM вашите чуждестранни акции и инструменти са от същото естество като вашите местни такива. Вие имате възможност да търгувате базовата акция, със сетълмент на съответния Централен Депозитар и съхраняване в някои от най-сигурните попечители. Отделянето на клиентски активи и правилата за клиентските пари се прилагат по един и същи начин за местни и международни позиции.

За много клиенти електронната търговия на чужди пазари означава да търгувате Договори за Разлика (ДЗР). Докато много често ДЗР търговията може да бъде също толкова безопасна, много клиенти все още предпочитат да знаят, че могат да прехвърлят своите финансови инструменти към друг брокер по всяко време.

 

Един страхотен екип

Управление на портфейли, съчетаващо иновации и опит

В управлението на портфейли имаме иновативни продукти, по-ниски разходи и преди всичко - страхотен екип, съчетаващ опит и ентусиазъм.

Г-н Николай Майстер в момента е пряко отговорен за нашите ICM Target портфейли. Г-н Майстер е CFA Charerholder, с дългогодишен опит, като започва кариерата си на капиталовите пазари през 1997.

ICM TARGET портфейли е иновативен продукт, който ви дава по-добър достъп до управлението на портфейла. Нашите различни целеви портфейли Ви позволяват да се изработи оптимална комбинация между риск и възвръщаемост, като същевременно се възползвате от по-ниски такси.