Промоции

 Изберете Infront - Открийте си брокерска сметка и търгувайте на по-ниски комисионни.

Нашата Infront тарифа за всички нови клиенти, отворили сметка преди края на годината

Всички нови клиенти, които открият сметка при нас преди края на 2017-а година ще могат да се възползват от нашата Тарифа INFRONT, с която могат да търгуват повечето международни пазари при комисионни от едва 0,15%

Обичайната Тарифа за нови клиенти е Basic (при която комисионните са от 0,20%) и само след достигане на определена сума от заплатени комисионни (250 евро на месец) клиентите могат да преминат на Тарифа Infront. 

Сега по време на промоцията, всички нови клиенти открили сметки в Интеркапитал Маркетс автоматично получават Тарифа Infront. Освен това, тези клиенти ще могат да се ползват от тази тарифа дори и да не правят голям обем от сделки. Ако пък са активни, могат да получат още по-ниската ни Тарифа Pro. 

  • Период на промоцията- до 31-Дек-2017.
  • Други условия - клиентите трябва да подпишат договор за брокерски услуги и да захранят сметката си за финансови инструменти преди края на промоцията. Няма минимална сума по сметката. 

 

Без минимална сума за  инвестиране в нашите ICM TARGET портфейли.

TARGET портфейли на доверително управление, достъпни за всички

Без минимална сума за инвестиране в новооткрити сметки на доверително управление, при подписани договори преди края на 2015 г :

Много клиенти мислят, че портфейлите на доверително управление не са за тях, защото изискват голяма първоначална инвестиция. Нашите стандартни условия изискват минимум 10 000 EUR, за да отворите сметка на доверително управление. Сега премахваме този минимум, така че всеки да може да се възползва от нашите TARGET портфейли.

  • Промоцията важи до 31 Декември 2015 г.
  • Клиентът трябва да подпише договор за доверително управление с Интеркапитал Маркетс АД преди 31.12.2015; не е необходимо сметката да бъде захранена преди края на промоционалния период. По наша преценка може да затворим сметки, които са незахранени до 6 месеца; няма разходи за откриване, закриване или поддържане на незахранена сметка.
  • Средствата в сметката на доверително управление могат да бъдат инвестирани в един или повече от нашите TARGET портфейли.

 

Най-новата Infront Web платформа се предлага в Полша само от Интеркапитал Маркетс

Безплатна демо сметка, с която да опитате Infront Web

Infront Web е най-новото попълнение към инструментите за десктоп и мобилна търговия и пазарни данни, предоставени от Infront. Интеркапитал Маркетс е един от първите брокери по света и единственият в Полша и България, който предлага Infront Web Trader на всички свои клиенти.  

Този нов инструмент за търговия предлага модерен дизайн и лесна употреба, като същевременно предлага надеждните пазарни данни и достъп до търговия, които клиентите са свикнали да получават от Infront и Интеркапитал Маркетс.

Сега можете да опитате новият Infront Web продукт с безплатна демо сметка. Научете се как работи и вижте сами дали бихте искали за търгувате с него. Изпратете ни имейл с вашето име и имейл адрес и ние ще Ви осигурим Демо достъп.