Платформи за търговия

Мощен финансов терминал

Infront Desktop и Web

Терминал Infront, предоставен от ICM, съчетава глобална пазарна информация в реално време, новини, диаграми, анализ и електронна търговия в модерен, интуитивен потребителски интерфейс, който е лесен за научаване и ефективен за ползване. ICM беше един от първите брокери, който въведе новия Web Trader на Infront. Той е още по-лесен и по-лек за използване от всеки компютър. Същеврменно, Infront непрекъснато се подобрява. През изминалата година, много нови функции и съдържание бяха добавени, за да направят Infront едно още по-надеждно, всеобхватно и съвременно решение.

Останете винаги свързани, където и да сте

Infront Мобилни Приложения

Infront Мобилни приложения за iPhone, IPAD, Android и Blackberry Ви позволяват да следвате пазарите и да търгувате от вашето устройство. Вие получавате цялостен поглед върху вашите инвестиции където и да сте, с данни в реално време, новини, диаграми, фирмена информация, heatmaps и много други.

Открийте възможностите за инвестиране по-бързо, с богати данни и интуитивни инструменти за търсене

Намерете бързо това, което търсите

Вие не използвате мобилен телефон от 1999 година, нали? Тогава защо да приемете потребителски интерфейс за търговски терминали от миналия век?  Терминалът Infront e направен със силни инструменти за търсене, ясни менюта и интуитивен работен поток, който съвсем естествено Ви кара да кликвате в света на пазарните данни, новини, анализи и инструменти.  

Времето е пари ... информацията също

Достъп до глобална пазарна информация

С данни от над 55 борси, МСТ, брокери и др, Infront Ви дава цялостен поглед върху пазарите, които са важни за вас. Комбинирайте информация за акции, деривати, инструменти с фиксиран доход, корпоративен дълг, стоки, фондове, FX и паричен пазар в свой собствен потребителски интерфейс за несравним поглед върху пазара.

Twitter е интегриран в търговския терминал

Новини от професионални и социални медии

Infront предоставя професионални новини в реално време от Dow Jones, Nyhetsbyrån Direkt и други водещи източници, и Ви дава най-мощните инструменти за търсене, филтриране и изображение, които са Ви необходими, за да се справите с хилядите ежедневни заглавия. Infront Tweetwires Ви предоставя най-доброто от финансите в Twitter,а вградения Twitter клиент ви позволява да станете част от финансовата общност от самата платформа.

Анализирайте пазари и компании и взимайте по-добри решения

Отлични анализи за над 65 000 компании

Infront предоставя професионални новини в реално време от Dow Jones, Nyhetsbyrån Direkt и други водещи източници, и Ви дава най-мощните инструменти за търсене, филтриране и изображение, които са Ви необходими, за да се справите с хилядите ежедневни заглавия. Infront Tweetwires Ви предоставя най-доброто от финансите в Twitter,а вградения Twitter клиент Ви позволява да станете част от финансовата общност от самата платформа.

Всички инструменти за чертаене на диаграми, които може да Ви потрябват

Професионални инструменти за чертаене на диаграми

Независимо дали правите сложни технически анализи или просто искате да видите историческите цени на някой инструмент, инструментите на Infront за чертаене на диаграми могат да Ви помогнат да разберете пазара. Използвайте повече от 40 проучвания, безкрайни възможности за персонализиране и споделяне на интерактивни графики в Twitter,по електронна поща и други, само с едно кликване.